Beauty Defect Repair

Geen 1  huid is hetzelfde en geen 1 huidbehoefte is hetzelfde. Daarom kijk ik altijd samen met jou in de salon wat jouw huid precies nodig heeft. En stemmen daar dan de behandeling op af.

Hieronder een aantal behandelingen om je een idee te geven wat de mogelijkheden zijn. Maar nogmaals doen we alles in overleg en kijken we wat het beste past bij jouw huid en jouw behoefte. 

 

 

 

Cell Repair

De ideale instapbehandeling voor een betere opbouw van de huid. Aanbevolen bij een vermoeide energieloze huid en een huid met beginnende lijntjes. Prettig aanvoelende behandeling die de huid voorziet van noodzakelijke intensieve werkstoffen in combinatie met een speciale massage.

  • Duur van de behandeling: 90 minuten

Focus

Geschikt voor alle huidtypes. Sensationele verjongende resultaten met langdurig effect voor lokalen rimpelzones. Aantoonbare resultaten, die te zien zijn op de foto’s van “voor en na de behandeling”.

  • Duur van de behandeling: 60 minuten

Power Dynamic

De ideale start behandeling voor het verstevigen van de mannenhuid. Een snelle en effectieve behandeling voor een gezonde en goedverzorgde eerste indruk. Aanbevolen voor de vermoeide, energieloze huid die neigt naar kleine rimpeltjes.

  • Duur van de behandeling: 60 minuten

 

Basic en Sensitive

Speciaal voor de rode, gestreste, nerveuze en naar allergie neigende huid. Met deze intensieve behandeling wordt het immuunsysteem geactiveerd en de weerstand verhoogd. Al na 1 behandeling ziet de huid er gekalmeerd uit.

  • Duur van de behandeling: 90 minuten

Clear en Fresh

Speciaal behandeling voor de jonge probleemhuid. Intensieve kuur met hoogwaardige producten zorgen voor een snel zichtbaar resultaat. De milde fruitzuren gecombineerd met de PH producten reguleren de talgproductie. De behandeling zorgt voor een antibacteriële werking met als resultaat een rustig, gelijkmatig huidbeeld.

  • Duur van de behandeling; 60 minuten

Fresh & Glow

Leuke kennismakingsbehandeling.
Snelle ontspanning en direct zichtbaar effect voor de man of vrouw die weinig tijd heeft en snel resultaat wil hebben.

  • Duur van de behandeling: 45 minuten

 

Age Control

U ervaart bij deze 2 uur durende behandeling dat de huid er zichtbaar gladder, regelmatiger, strakker en steviger uitziet. Alle huidfuncties worden geactiveerd, dit blijft nog dagen zichtbaar. In kuurverband ervaart u een ongelooflijk zichtbare huidverjonging.

  • Duur van de behandeling: 120 minuten