Beauty Defect Repair

Fruitzuren, microdermabrasie, microneedling. 

Gaat verder dan alleen het verzorgen van de huid. BDR betekend huidverbetering. De methode maakt het mogelijk om de huidstructuur en de huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden. De huid wordt als het ware wakker geschud en is in staat alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen. Rimpels rondom de ogen kunnen goed behandeld worden, waardoor deze zichtbaar minder worden. Bij een rokershuid is het resultaat helemaal verbluffend. Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller. Er is een betere vochtbalans en doorbloeding. De huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. Ook voor mensen met acne zijn de behandelingen zeer effectief. BDR kan onder meer worden toegepast bij de volgende gevallen,

  • Gebrek aan spankracht en elasticiteit
  • Leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes
  • Een zonbeschadigde huid
  • Mimische rimpels
  • Om (acne) littekens te reduceren
  • Voor een ruwe droge huid
  • Vergrote poriën en onzuivere huid verbeteren

Het mooiste resultaat behaal je in combinatie met de producten. Mijn advies, ga eerst de producten een maand gebruiken. Zo kan je je huid optimaal voorbereiden op een behandeling. Je kan beter alleen de producten gebruiken dan alleen behandelingen doen. Omdat je met producten dagelijks aan je huid kan werken. Om het mooie resultaat te behouden wordt een kuurbehandeling van 6 tot 8 weken geadviseerd. En vervolgens iedere 4 a 6 weken een vervolgbehandeling. Maar u kunt natuurlijk gewoon eerst 1 behandeling ondergaan om te voelen wat het doet met je huid. Hopelijk tot snel in mijn salon.

Phyris

Iedereen is Uniek

De perfecte verzorging voor elk huidtype. Geen enkel persoon is hetzelfde. Ook de persoonlijke voorkeuren en eisen met betrekking tot de perfecte huidverzorging zijn verschillend van persoon tot persoon. Dit is precies het punt waar Phyris goed in is! In de huidverzorgende producten van Phyris zitten verschillende formules met ingrediënten van hoge kwaliteit, voor elk huidtype en huidconditie zodat ze u huid perfect verzorgen. Uw persoonlijke wensen en eisen op gebied van verzorging en cosmetica zijn niet elke dag hetzelfde. Integendeel, uw huidconditie en leefomstandigheden variëren. U bent uniek en wilt daarom ook graag zo behandeld worden. Phyris gaat heel persoonlijk op u, uw huid en wensen in en biedt u in alle omstandigheden een perfecte cosmetische verzorging zeer effectief en efficiënt.

U bent uniek - PHYRIS ook!

 

Natural Face Lifting

Bindweefselmassage.

Bij Natural Face Lifting wordt er gewerkt op bindweefsel, spierweefsel en botweefsel. Het bindweefsel wordt gestimuleerd tot aanmaak van Collageen en Elastine. Collageen zorgt voor versteviging van de huid. Elastine zorgt voor meer veerkracht in de huid. Gelaatsspieren worden verstevigd, waardoor rimpels verzachten, gelaatscontouren verstrakken en oogleden worden gelift. Doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd, waardoor werkstoffen in huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen. Afhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. De massage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien.

De Bindweefselmassage is te vergelijken met een uurtje sportschool, maar nu voor je gezicht. Na de behandeling kan je gezicht een dag of 2 gevoelig aanvoelen. Een soort van spierpijn. Je huid moet herstellen voordat je een volgende behandeling aangaat. Net als bij sporten is het belangrijk om de massages bij te houden voor optimaal resultaat. Als je 1x in het jaar naar de sportschool gaat boek je immers ook geen resultaat. Door regelmatig te komen en thuis ook aan de slag te gaan kunnen we mooie resultaten boeken.