Welkom bij G-O Beauty

Mijn naam is Myrna Hermans

Op 17 jarige leeftijd heb ik mijn kappersdiploma behaald. Na het behalen van mijn kappersdiploma ben ik eerst meerdere jaren full-time aan het werk geweest bij een kapsalon. Ondanks ik heel veel plezier heb in het kappersvak wilde ik meer. Daarom ben ik in 2008 de schoonheidsopleiding gaan volgen. En heb deze met succes afgerond. In 2010 ben ik gestart als zelfstandige schoonheidsspecialiste en kapster. Eerst op een kamer op de bovenverdieping. Maar nu heb ik een mooie moderne salon tot mijn beschikking. Hier werk ik zo'n 2/3 dagen in de week. Ook werk ik nog een dagdeel in de kapsalon. Dit is een leuke afwisseling. En zo blijf ik altijd up to date.

Ook volg ik nog vele cursussen. En ga ik vaak naar beurzen. Zo blijf ik altijd op de hoogte van alle nieuwe trends behandelingen en producten. Je raakt namelijk nooit uitgeleerd.


G-O Beauty is een salon waar u lekker tot uzelf kunt komen. U kunt bij mij een persoonlijke behandeling verwachten waar u als klant op nummer 1 staat. Daarom werk ik uitsluitend op afspraak.

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten in mijn salon.