HEEFT U LAST VAN RIMPELS? LIJNTJES? ZONEBESCHADIGING? STRAK AANGESPANNEN HUID?  LITTEKENS? DROGE RUWE HUID? GROVE PORIËN? ONZUIVERE HUID?

Dan is er nu voor u

Beauty Defect Repair

Beauty Defect Repair gaat verder dan alleen het verzorgen van de huid. BDR is een methode om de huid daadwerkelijk te verbeteren. De methode maakt het mogelijk om de huidstructuur en de huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden. De huid wordt als het ware wakker geschud en is in staat alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen. Rimpels rondom de ogen kunnen goed behandeld worden, waardoor deze zichtbaar minder worden. Bij een rokershuid is het resultaat helemaal verbluffend. Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller. Er is een betere vochtbalans en doorbloeding. De huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. Ook voor mensen met acne zijn de behandelingen zeer effectief. BDR kan onder meer worden toegepast bij de volgende gevallen,

  • Gebrek aan spankracht en elasticiteit

  • Leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes

  • Een zonbeschadigde huid

  • Mimische rimpels

  • Om littekentjes (acne) te reduceren

  • Voor een droge ruwe huid

  • Vergrote porien en onzuivere huid

Het mooiste resultaat behaal je in combinatie met de producten. Mijn advies, ga eerst de producten een maand gebruiken. Zo kan je je huid optimaal voorbereiden op een behandeling. Je kan beter alleen de producten gebruiken dan alleen behandelingen doen. Omdat je met producten dagelijks aan je huid kan werken. Om het mooie resultaat te behouden wordt een kuurbehandeling van 6 tot 8 weken geadviseerd. En vervolgens iedere 4 a 6 weken een vervolgbehandeling. Maar u kunt natuurlijk gewoon eerst 1 behandeling ondergaan om te voelen wat het doet met je huid.

Locatie

Klampenmeet 25

3245 DC Sommelsdijk

06-30599048

g-obeauty@hotmail.com

Openingstijden

Dinsdag        13:30   17:30

Woensdag      8:30   17:30

Donderdag     9:00   17:30

Webwinkels