Hoe gebruik je een droogshampoo?

Gebruik jij al droogshampoo? Het is ideaal om je wasbeurt uit te stellen. Of om tussendoor je haar op te frissen wanneer je onverwachts een feestje of een date heb.

Je haar opfrissen met droogshampoo

Om je wasbeurt uit te stellen en toch je haar op te frissen gebruik je een droogshampoo. Te veel je haren wassen is niet goed voor je haar. Hoe vaker je het wast, hoe sneller het vet wordt. Heb je even geen tijd om je haren te wassen? Dan is het ideaal om met een droogshampoo op te frissen.

Hoe werkt een droogshampoo?

Droogshampoo is een spray die je bij de haaraanzet aanbrengt. De spray absorbeert de vette talglaag. Een teveel aan talg zorgt dat je haar vet wordt. Door het gebruik van de  spray wordt je haar dus weer heerlijk fris.

Droogshampoo masseren en uitschudden

Na het aanbrengen van de droogshampoo, masseer je de haaraanzet met je vingers. Op die manier wordt het overtollige haartalg door de poeder geabsorbeerd. Vervolgens kun je het haar schudden, borstelen of kort föhnen om de poeder (mét de geabsorbeerde talg) uit je haar verwijderen. En klaar je haar is weer fris!

Het beste gebruik je droogshampoo preventief nadat je het gewassen heb. Zodat je voorkomt dat het vet word. Je gebruikt droogshampoo op droog haar, op nat of vochtig haar werkt het niet.

Afwisselen

Je kunt je wasbeurt niet blijven uitstellen met een droogshampoo! Gebruik je te veel droogshampoo achter elkaar, dan kan het poeder zich gaan ophopen. Dit kan voor een geïrriteerde hoofdhuid zorgen, omdat de poriën verstopt raken. Wissel een wasbeurt met shampoo en droogshampoo goed af.

Extra volume met droogshampoo

Droogshampoo is ook heel goed als volumepoeder te gebruiken! Ook als je nog geen vet haar hebt. De spray geeft het haar meer textuur en is daardoor makkelijker in model te brengen. Breng de droogshampoo aan bij de haaraanzet en toupeer het haar voor meer volume. Maar eerlijk is eerlijk verwacht niet eens een mega haarbos.

 

Word je na het lezen van deze tekst enthousiast. Probeer dan eens de Pro-Dry Shampoo van Kis. Je shopt hem al voor € 7,95

 

Ook ideaal te combineren met de Volume Shampoo van Kis deze,

  • Zorgt voor meer volume
  • Reinigt intensief
  • Voor normaal tot vet haar
  • Met astringerende kruiden
  • Neutraliseert

Voor meer informatie neem dan contact met me op.